Marketing & Communicatie
Brielsche Hoek

Woonbedrijf Westvoorne

Divide

Afwijkende formaten worden vaak toegepast op ‘verkoopbrochures’. Deze versie voor huurappartementen in Westvoorne is vierkant geworden.

Bouwbedrijf Van Driesten

Divide

Voor bouwbedrijf Van Driesten hebben wij alle communicatiemiddelen voor hun nieuwe woonproject ‘Colorant’ gerealiseerd. Van brochure tot website en van een Facebook-campagne tot advertenties in de lokale media.

Overveen
Reunie

Volker Wessels

Divide

Volker Wessels Vastgoed vraagt ons regelmatig hun bouwprojecten te promoten. Bij ‘De Reünie’ in Veenendaal kwam onze toegevoegde waarde helemaal goed van pas: voordat de huisstijl is ontwikkeld en de uitingen zijn gemaakt zijn we van A tot Z betrokken geweest bij het locatieonderzoek. En natuurlijk moest de naam van het bouwproject nog bedacht worden.

Wonen in Salamander

Divide

Vastgoedcommunicatie is helemaal ons ding. Verschillende projectontwikkelaars weten daarom ons te vinden. Zo ook voor het project Salamander, waar zowel projectwoningen als losse kavels werden verkocht!

Salamander
Mouterijnoort

Mouterijnoort

Divide

Voor verkoopbrochures en advertenties worden vaak ‘ingevuld’ met plattegronden en artist impressions van de gevels en omgeving. Er wordt dan voor de vormgeving een huisstijl ontwikkelt, die zowel in alle online als ‘offline’ uitingen toepast worden.

Terug naar werk