Marketing & Communicatie
Brielsche Hoek

Woonbedrijf Westvoorne

Divide

Verkoopbrochures vallen vaak op vanwege hun afwijkende formaat, zoals deze chique, vierkante variant voor huurappartementen in Westvoorne.

Bouwbedrijf Van Driesten

Divide

Voor bouwbedrijf Van Driesten hebben wij alle communicatiemiddelen voor hun nieuwe woonproject ‘Colorant’ gerealiseerd. Van brochure tot website en van een Facebook-campagne tot advertenties in de lokale media.

Overveen
Reunie

Volker Wessels

Divide

Volker Wessels Vastgoed vraagt ons regelmatig haar bouwprojecten te promoten. Bij ‘De Reünie’ in Veenendaal kwam onze toegevoegde waarde goed van pas: bij de ontwikkeling van de huisstijl en de marketing- en communicatiecampagne werden we van A tot Z betrokken. Ook de naam van het project hebben we bedacht.

Wonen in Salamander

Divide

Vastgoedcommunicatie is ons op het lijf gechreven. Projectontwikkelaars weten ons goed te vinden. Zo verzorgden we ook de communicatie voor het project Salamander, waar zowel woningen als losse kavels aangeboden werden.

Salamander
Mouterijnoort

Mouterijnoort

Divide

In de verkoopbrochures en advertenties zijn vaak plattegronden en artist impressions van de gevels en omgeving te vinden. Voor project Mouterijnoort ontwikkelden wij de vormgeving en huisstijl van online en offline uitingen.

Terug naar werk