True Spirit | Blue Albert Heijn

Kledingverpakkingen

Divide

Verschillende kledingbedrijven verzorgen verschillende soorten kleding voor o.a. Albert Heijn, Kruidvat, Trekpleister of Aldi. Zo worden bijvoorbeeld een Spencer of Dames short verpakt met een gedrukte ‘inlay’.

Campagne

Divide

Tegenwoordig gaan gedrukte reclame en social media goed samen. Zo is ‘de boodschap’ in verschillende formaten zichtbaar. Elke social media-programma heeft z’n eigen pixelformaten en daar moet vooraf dan ook zeker rekening mee gehouden worden qua vormgeving. In dit geval gaat het om een campagne Waardebepaling voor van Dijk – van Essen Makelaars.

van Dijk van Essen Makelaars
Aqua Finesse

Aqua Finesse

Divide

Voor Aqua Finesse verzorgden wij het ontwerp van de verpakkingen van het product Simply Genius. Deze verpakkingen werden in verschillende talen uitgevoerd, voor de internationale markt.

DVN winkel

Divide

DVN winkel is een commercieel onderdeel van Diabetes Vereniging Nederland. Voor een blad over diabetes maken we regelmatig advertenties met een speciaal thema.

Diabetes Vereniging Nederland
AXA

AXA

Divide

Deze zig-zag productfolder voor AXA bike security is niet alleen opvallend, maar ook praktisch. Je kunt veel informatie kwijt, en toch is de folder vanwege de ‘harmonica’ vouwwijze heel handzaam.

DecoRad

Divide

We werken voor verschillende bedrijven, die in verschillende talen leaflets nodig hebben. DecoRad heeft vaak snel drukwerk nodig voor haar internationale beurzen. Deze leaflets combineren onze specialiteiten vormgeving en productfotografie.

DecoRad
Zorggroep Charim

Zorggroep Charim

Divide

Voor de zomer vragen veel bedrijven vakantiewerkers. Zo ook Zorggroep Charim. De zorgorganisatie probeert elk jaar met een nieuw, door ons ontworpen campagne, de jeugd aan te spreken.

Terug naar werk