Diabetes Vereniging Nederland

DVN winkel

Divide

DVN winkel is een commercieel onderdeel van Diabetes Vereniging Nederland. Voor een blad over diabetes maken we regelmatig advertenties met een speciaal thema.

Kuiken NV

Divide

Van sommige boekjes maak je een ‘bewaar-exemplaar’. Een productboekje met een apart omslag, waarbij foliedruk is toegepast. Niet alles hoeft op een drukpers te passen!

Kuiken BV
Aqua Finesse

Aqua Finesse

Divide

Voor de internationale markt had Aqua Finesse nieuwe verpakkingen in verschillende talen nodig voor hun product Simply Genius.

AXA

Divide

Een zig-zag productfolder voor AXA bike security. Deze ‘harmonica‘ wijze van vouwen is niet alleen grappig, maar ook praktisch. Je kan veel informatie kwijt in een handzaam formaat.

AXA

Volksuniversiteit Veenendaal

Divide

Een nieuwe taal leren of een creatieve cursus volgen. Twee keer per jaar brengt de Volksuniversiteit Veenendaal een programmakrant uit met een uitgebreid aanbod. Soms ook aanvullend als middenkatern in een regionale krant.

DecoRad

Divide

We werken voor verschillende bedrijven, die in verschillende talen leaflets nodig hebben. DecoRad heeft daarom vaak snel ‘drukwerk’ nodig voor hun internationale beurzen. Zo zijn deze leaflets een mooie combinatie van onze specialiteiten: vormgeving & productfotografie!

DecoRad
Zorggroep Charim

Zorggroep Charim

Divide

Tijdens de zomer vragen veel bedrijven Vakantiewerkers. Zo ook Zorggroep Charim. Zij proberen dan ook elk jaar met een nieuw ontwerp de jeugd aan te spreken.

Terug naar werk