Diabetes Vereniging Nederland

DVN winkel

Divide

DVN winkel is een commercieel onderdeel van Diabetes Vereniging Nederland. Voor een blad over diabetes maken we regelmatig advertenties met een speciaal thema.

Kuiken NV

Divide

Van sommige boekjes maak je een ‘bewaar-exemplaar’. Een productboekje met een apart omslag, waarbij foliedruk is toegepast. Niet alles hoeft op een drukpers te passen!

Kuiken BV
Aqua Finesse

Aqua Finesse

Divide

Voor Aqua Finesse verzorgden wij het ontwerp van de verpakkingen van het product Simply Genius. Deze verpakkingen werden in verschillende talen uitgevoerd, voor de internationale markt.

AXA

Divide

Deze zig-zag productfolder voor AXA bike security is niet alleen opvallend, maar ook praktisch. Je kunt veel informatie kwijt, en toch is de folder vanwege de ‘harmonica’ vouwwijze heel handzaam.

AXA

Volksuniversiteit Veenendaal

Divide

Twee keer per jaar brengt de Volksuniversiteit Veenendaal een programmakrant uit met een uitgebreid cursusaanbod. Een aantal keren is de krant ook als middenkatern van de regionale krant meegenomen.

DecoRad

Divide

We werken voor verschillende bedrijven, die in verschillende talen leaflets nodig hebben. DecoRad heeft vaak snel drukwerk nodig voor haar internationale beurzen. Deze leaflets combineren onze specialiteiten vormgeving en productfotografie.

DecoRad
Zorggroep Charim

Zorggroep Charim

Divide

Voor de zomer vragen veel bedrijven vakantiewerkers. Zo ook Zorggroep Charim. De zorgorganisatie probeert elk jaar met een nieuw, door ons ontworpen campagne, de jeugd aan te spreken.

Terug naar werk