Beursbanners & leaflets voor DecoRad

Divide

18 juni, 2019

DecoRad

Decorad – beursbanners en leaflets

Wat begon met productfotografie, groeide uit tot méér. Zo ontstond een succesvolle samenwerking met DecoRad Systems. DecoRad is een bedrijf dat LED- en traditionele UV-machines ontwikkelt, produceert en verkoopt. Theo ontfermde zich over de fotografie van verschillende producten, die overigens zéér verschillend zijn, al is het alleen maar vanwege de grootte van de machines.

Vervolgens lag er de opdracht om de kleurstelling te perfectioneren en toe te passen op nieuwe beurspanelen. Theo: “De basis vormde een ruwe schets die DecoRad al gemaakt had. De huisstijlkleuren van DecoRad zijn ultraviolet en appelgroen.

De ontwerpen moesten in elkaar overlopen. Een leuke extra uitdaging was dat er ook panelen tussenuit gehaald moeten kunnen worden, als er minder standruimte beschikbaar is. Op een stand moeten vijf, maar soms ook drie panelen gebruikt kunnen worden. Theo: “Een algemene banner, waarop DecoRad voorgesteld wordt, staat op zichzelf. Die banner, zeg maar ‘nummer 1’, vormt de basis en kan altijd opgezet worden. De ronding aan de onderkant wordt voortgezet door banner nummer 2, maar ook door nummer 5, omdat die dezelfde lijn volgt. Op die manier kan er gespeeld worden met het aantal panelen.”

Een vervolg op de beurspanelen is het ontwerpen van leaflets met productinformatie, die in verschillende talen gedrukt kunnen worden.

Meer informatie omtrent de producten van Decorad: www.decorad.com