Visie

Visie

Divide

Wij werken met PASSIE! Enthousiasme, betrokkenheid en emotie. Wij maken graag mooie uitingen, met in ons achterhoofd de vraag: hoe onderscheidt u zich en hoe overtuigt u uw doelgroep? Uitgangspunt is het imago van uw organisatie en product of dienst. Hoe trekt u de aandacht, hoe verrast u, hoe wordt u herkend?

Klantgerichtheid, flexibiliteit en plezierig samenwerken zijn van groot belang. Vraag een klant van Studio Pothoff naar het onderscheidend vermogen en er zal zeker iets in die trend naar boven komen. Geen onbeantwoorde mailtjes of belletjes, loze beloften of ‘blabla-verhalen’. Wij hechten veel belang aan open, persoonlijk contact en doen er alles aan u zo goed en snel als mogelijk van dienst te zijn.

Ons team

Divide
Michiel Pothoff

Michiel Pothoff
Eigenaar / Fotograaf

Inmiddels 30 jaar ondernemer en bezeten van het (foto)grafische beeld. Haalt zijn inspiratie uit exposities in binnen- en buitenland. Het noodzakelijke uitwaaien gebeurt op zijn BMW r1150R.

Theo Fama

Theo Fama
Fotograaf / Grafisch vormgever

Speelt van zijn prille jeugd al met camera’s. Kijken en creëren lopen als een rode draad door zijn leven. Toen de creatie en de fotografie bij elkaar kwamen was hij niet meer te stuiten. Waar anderen stoppen gaat hij verder.

Kim van Loon

Kim van Loon
Account- en projectmanager

Binnen het Studio Pothoff team ben ik het jongste, en dus energiekste aanspreekpunt. Naast de rol als moeder voor mijn kids Gijs en Lotte sport ik met regelmaat om een beetje in vorm te blijven.
Als verantwoordelijke voor de klantencontacten schuif ik graag aan om te onderzoeken welke toegevoegde waarde wij voor u zouden kunnen zijn.

Carl Looijen

Carl looijen
Grafisch vormgever

Na een start in een ambachtelijke drukkerij de uitdaging van het ontwerp opgezocht. Het grafische vak kent geen geheimen meer.

“Het is continu balanceren om van vormgeving geen kermis te maken.”

Historie

Divide

Onze reclame- en fotografiestudio is bepaald geen eendagsvlieg. In 1985 vestigde eigenaar Michiel Pothoff zich met zijn bedrijf in Veenendaal en in de loop van de tijd heeft hij een team van mensen om zich heen verzameld. Allen specialisten in conceptueel denken, ontwerpen, fotograferen, het schrijven van media- en communicatieplannen en commerciële teksten enzovoort.

In al die jaren is er een interessant en ‘vruchtbaar’ klantenbestand ontstaan, dat nog dagelijks groeit. Hoewel de klanten uit het hele land komen, ligt het ‘epicentrum’ toch wel in en rond Veenendaal. Met de meesten hebben wij een jarenlange relatie, gebaseerd op vertrouwen. Het vertrouwen dat Studio Pothoff afspraken nakomt en kwaliteit biedt.

Foto Historie