Boek der verwondering

Divide

8 november, 2019

Een website, een nieuwsbrief, een artikel in een magazine of krant, een folder of brochure, een bericht op social media… de mogelijkheden om te laten zien waar we ons bij Studio Pothoff mee bezighouden, elke dag, zijn legio. “Laten we iets doen wat niet meteen voor de hand ligt”, zeiden we tijdens een brainstorm, zoals we die vaak houden als er een idee moet ontstaan. Krijgen we een opdracht, dan vormt zich al snel een beeld in ons hoofd. Maar net als een architect die zijn eigen droomhuis wil ontwerpen, een schoonmaakster – of interieurverzorgster, zo u wilt – bij wie het thuis een puinhoop is… vonden we het maar lastig om te bedenken wat we wilden maken over Studio Pothoff. En ineens was het daar: een boek, we maken een boek! Met beeldmateriaal van en uit eigen werk.

Bekijk hier het boek online!

Opdrachten die we door de jaren heen bedacht, uitgewerkt en gerealiseerd hebben. Met het eigen team, en soms ook in samenwerking met anderen. Want bij het creëren van reclame-uitingen die effect hebben, is wel eens expertise nodig die we zelf niet in huis hebben. We hebben veel plezier gehad bij het samenstellen van dit boek. Alles laten zien wat we ooit gemaakt hebben,
is niet mogelijk. Er is gewikt, gewogen en geschrapt. Maar uiteindelijk is er
een selectie ontstaan: gevarieerd, verrassend, inspirerend. Dit zijn wij, dit is Studio Pothoff concept | creatie | fotografie. Ons boek is een plaatjesboek met hier en daar een verhelderende tekst. Een boek om af en toe in te bladeren en er zelf uw gedachten over te laten gaan, zonder de afleiding van teveel tekst. We laten het beeld spreken. Dit boek is voor u, van ons. Geniet ervan.

Boek der verwondering