Emerson
Spandoekframes bedrijfshal

Divide

28 september, 2020

Emerson - Spandoekframes bedrijfshal

De productiehal van Emerson in Ede is werkelijk enorm. Hier gebeurt alles op het gebied van industriële flowmeters: van montage en testen tot en met de oplevering aan de klant.

Aan Studio Pothoff de uitdaging om in deze hal een aparte ruimte te creëren waar de klant in alle rust ontvangen kan worden om zijn eigen product te inspecteren en te controleren.

Het ontwerpen van zo’n presentatieruimte, want zo kan deze hoek gezien worden, is een prima uitdaging voor Studio Pothoff. Immers, het ontwerpen, vormgeven en laten produceren van dergelijke projecten is niet nieuw voor ons. Een beursstand is wezenlijk niet heel anders, behalve dan dat deze presentatie bij Emerson blijvend is.

De wanden bestaan uit zeildoek dat is gespannen in meer dan drie meter hoge frames in de RAL huisstijlkleur van het bedrijf. Maar wat laat je zien op dit doek? De bezoeker blijft geboeid, omdat duidelijk wordt gemaakt waar Emerson voor staat. Met infographics en iconen die helder en eenduidig zijn ontvangt de bezoeker alle benodigde informatie.