Movexx – Slipcase, visitekaartje en folder

Divide

19 september, 2021

Movexx

De vraag van ‘trekkermaker’ Movexx aan Studio Pothoff: maken jullie nieuwe, opvallende visitekaartjes voor onze medewerkers? Natuurlijk! Bij Studio Pothoff zien we een visitekaartje niet alleen als een achteloos achterlaten van contactgegevens. Een visitekaartje is ook een attentiemoment, een kans om de aandacht van een nieuwe relatie te vangen. Een standaard kaartje verdwijnt vaak in de achterzak. Met een beetje geluk worden gegevens ingevoerd en wellicht komen ze nog eens van pas. Wie opvalt met een visitekaartje, wekt interesse.

Movexx

We bedachten een mini folder met aan de ene zijde een aansprekende productfoto en aan de andere zijde kleine tekeningen en foto’s die betrekking hebben op de activiteiten en producten van Movexx, en de algemene bedrijfs- en adresgegevens. Het foldertje wordt samen met een visitekaartje van de medewerker in een hoesje, een slipcase, geschoven. Het visitekaartje is niet helemáál standaard, want met spotlak is ook nog eens een Movexx-elektrotrekker afgebeeld.

Alles bij elkaar is de attentiewaarde van dit ‘cadeautje’ veel groter dan dat van een doorsnee visitekaartje. Zo vormt een simpel uitwisselen van elkaars gegevens een aanleiding tot een gesprek en is het een moment om te onthouden.